Polazna | Sport | Uspeh Denisa i Dušana na Dajmond kupu

Uspeh Denisa i Dušana na Dajmond kupu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Od 11. do 14. oktobra u Skoplju je održan je međunarodni kup pod nazivom „IFBB Diamond Cup Skopje 2.0“ na kome je učestvovalo preko 120 takmičara iz 27 zemalja iz Evrope i Azije.

Uspeh Denisa i Dušana na Dajmond kupu

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub Knjaževac nastupio je prvi put sa dva takmičara  i u najjačoj konkurenciji od kada se njegovi članovi takmiče ostvario istorijski uspeh ulaskom Aleksić Denisa i Savić Dušana u finale.

U kategoriji Mens Physique visine do 176cm nastupio je Denis Aleksić i u izuzetno jakoj konkurenciji zauzeo je 6. mesto, što je ujedno i njegov najbolji rezultat na međunarodnom Diamond Cupu, s obzirom da je ovo njegovo treće takmičenje do sada.

U kategoriji Classic Physique u borbi za bronzanu medalju sa jakom konkurencijom, odlukom sudija Dušan Savić morao se zadovoljiti 4. mestom. Ovo je ujedno i Dušanov najveći ostvareni lični plasman u ovoj disciplini do sada na Diamond Cupu.

Takmičare Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba Knjaževac očekuje do kraja oktobra nastup na Svetskom kupu u Pančevu, Trofeju Beograda i Državnom prvenstvu koje će se takođe održati u Beogradu.

Odlazak na ovo međunarodno prvenstvo pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group