Polazna | Sport | Četiri zlata iz Niša

Četiri zlata iz Niša

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U subotu, 31. avugsta, održano je Otvoreno prvenstvo Niša u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” za osobe sa invaliditetom. Pauerlifting i bodi bilding sportski klub ,,Knjaževac” nastupio je sa 5 učesnika. Osvojene su četiri zlatne medalje i dva pehara za ukupni plasman.

Četiri zlata iz Niša

Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji veteranki do 79 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” sa podignutih 60kg. Vesna je osvojila pehar za najjaču veteranku u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 80 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 92.5 kg. Srđan je osvojio pehar za najjačeg seniora u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.
 
Saša Tošić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana preko 107 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 50 kg.

Bratislav Petrović osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana do 97 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 40 kg.

Robert Radojičić pokušao je da podigne 150 kg. što mu je u trećem pokušaju gotovo pošlo za rukom, ali je zbog prevelike želje da ostvari što veći uspeh, na žalost, ostao bez plasmana.

Na prvenstvu su učestvovali takmičari iz pet klubova iz Srbije (Kragujevac, Knjaževac, Niš, Smederevo), a učešće knjaževačke ekipe pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group