Polazna | Sport | Susreti veterana u Kalni

Susreti veterana u Kalni

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U znak sećanja na Dragana Ilića Cepu, nekadašnjeg igrača Timočanina i Sloge, u Kalni su održani Memorijalni susreti fudbalskih veterana.

Susreti veterana u Kalni

Uobičajena praksa, da se u vreme tradicionalnog Pantelejskog vašara, u Kalni igraju fudbalske utakmice, nastavljena je i ove godine. Za razliku od prethodnih fudbalskih dešavanja, organizatori su ovog puta odlučili da manifestaciju posvete prerano preminulom Draganu Iliću Cepi, bivšem igraču kalanske Sloge, Timočanina i Fudbalskog kluba 92.
U nedelju, 11. avgusta, organizovani su prvi Memorijalni susreti fudbalskih veterana, a u Kalni se okupio veliki broj nekadašnjih igrača iz Kalne i Knjaževca. Najpre su snagu odmerili bivši igrači kalanske Sloge, međusobno podeljeni u dve ekipe, a utakmica je završena nerešeno 2:2.
Drugu revijalnu utakmicu odigrali su veterani Midžora i Timočanina, a i taj meč imao je miroljubiv rezultat – 1:1. Kao što je i red u ovakvim prilikama, organizovano je i “treće poluvreme” u etno kući “Anđela” u Vrtovcu.
Namera organizatora je da memorijalni susreti u Kalni, u znak sećanja na Dragana Ilića Cepu, ubuduće postanu tradicionalni.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group