Polazna | Sport | Sedam medalja za Pauerlifting i bodibilding klub

Sedam medalja za Pauerlifting i bodibilding klub

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Svrljigu je trećeg avgusta održano međunarodno prvenstvo u Bench Pressu Classic (bez opreme). Učestvovalo je oko 45 takmičara iz Srbije, Bugarske i Makedonije.

Sedam medalja za Pauerlifting i bodibilding klub

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“  nastupio je na ovom prvenstvu sa šest takmičara i takmičarki, osvojivši 7 medalja, od čega četiri zlatne, tri srebrne, jedno četvrto mesto, kao i 3 pehara za ukupni plasman.

Marija Rakić osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 72 kg. Marija je takođe osvojila zlatnu medalju u kategoriji veteranki M1(uzrasta od 40 do 49 godina) do 72 kg. Aleksandra Stanković osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 52 kg. Aleksandra je takođe osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki(uzrasta od 19 do 23 godine) do 52 kg. Milica Mladenović osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 63 kg. Milica je takođe osvojila pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena do 63 kg. Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ za osobe sa invaliditetom u kategoriji žena do 84 kg. Vesna je takođe osvojila pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena - osoba sa invaliditetom do 84 kg. Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ za osobe sa invaliditetom u kategoriji muškaraca do 83 kg. Srđan je takođe osvojio pehar za najjačeg takmičara u kategoriji muškaraca - osoba sa invaliditetom do 83 kg. Milan Ničić zauzeo je četvrto mesto u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji muškaraca do 83 kg u izuzetno jakoj konkurenciji.

Odlazak na ovo takmičenje pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.


Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group