Polazna | Sport | Mateja Petrović pobednik turnira u stonom tenisu

Mateja Petrović pobednik turnira u stonom tenisu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na takmičenju koje je organizovao Stonoteniski klub Knjaževac nadmetali su se učenici osnovnih škola podeljeni u dve starosne kategorije.

Mateja Petrović pobednik turnira u stonom tenisu

Stonoteniski klub Knjaževac organizovao je u subotu u Domu u Dubravi turnir u stonom tenisu za osnovce. Učesnici su bili podeljeni u dve starosne kategorije – takmičari od V do VIII razreda igrali su najpre grupnu fazu turnira, a potom su o najuspešnijima odlučivale eliminacione borbe. Za one nešto mlađe nije organizovan klasičan turnir, već su bili u prilici da učestvuju u zanimljivim pokaznim vežbama, koje predstavljaju neku vrstu uvoda u stonoteniske veštine.

Pobednik turnira u konkurenciji učenika od V do VIII razreda je Mateja Petrović uz Osnovne škole Vuk Karadžić, koji je u finalu bio bolji od Pavla Lilića iz Osnovne škole Dubrava.

Turnir je bio svojevrsni uvod u Školu stonog tenisa koja zvanično počinje 1. jula. Treninzi se održavaju svakog dana od 18,45 u prostorijama kluba, u Domu u Dubravi, s tim što će ponedeljkom, sredom i petkom trenirati stariji osnovci, a za učenike od I do IV razreda treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group