Polazna | Sport | Sa malim zakašnjenjem – teniski turnir u čast Dana opštine

Sa malim zakašnjenjem – teniski turnir u čast Dana opštine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U organizaciji Teniskog kluba „Magnet“ u subotu i nedelju, 22. i 23. juna, održan je turnir „Dan opštine Knjaževac“. U klubu kažu da je turnir u čast praznika opštine održan sa malim zakašnjenjem zbog obaveza takmičara „Magneta“ na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Sa malim zakašnjenjem – teniski turnir u čast Dana opštine

Prvog dana turnira održano je takmičenje dublova „Mama i dece“. Pobednici su par “Family Krstić”, drugo mesto osvojio je par “Family Božanović” dok su treće mesto podelili “Family Vukić” i “Family Grujić”.

Juče su se takmičili juniori i devojčice i dečaci uzrasta do 10 godina, takozvani „narandžasti nivo“. U kategoriji devojčice do 10 godina, prvo mesto osvojila je Ines Krstić, druga je bila Anđela Đokić dok je treća bila Sofija Vukić.

Kod dečaka, prvo mesto osvojio je Nikola Božanović koji je u finalu pobedio Stefana Božanovića.

U takmičenju juniora, kod devojčica, pobednik turnira je Sofija Krstić koja je u finalu pobedila Mariju Kukić, dok su treće mesto podelile Anja Petković i Lena Ilić, mlade teniserke iz Zaječara.

Najbolji u juniorskoj kategoriji među dečacima bio je Danilo Jovanović iz Zaječara koji je u finalu pobedio domaćeg takmičara Andriju Petrovića. Treće mesto pripalo je Dušanu Grujiću i MaksimuMilosavljeviću iz Zaječara.

U takmičenju miks dublova najuspešniji su bili Sofija Krstić i Danilo Jovanović koji su u finalu bili bolji od para iz Zaječara Anja Petrović – Veljko Đorđević.

Teniski klub „Magnet“ zahvaljuje svojim prijateljima iz zaječarskog Teniskog kluba AS za učešće na takmičenju, kao i svima koji su pomogli organizovanje ovog turnira.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group