Polazna | Sport | Deset medalja iz Bačke Palanke

Deset medalja iz Bačke Palanke

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Članovi Pauerlifting i bodibilding sportskog kluba Knjaževac postigli su izvanredne rezultate na Prvenstvu Vojvodine održanom u Bačkoj Palanci.

Deset medalja iz Bačke Palanke

Prvenstvo Vojvodine u Classic Pauerliftingu i Bench pressu održano je u subotu, 11.maja u Bačkoj Palanci. Učestvovalo je oko 50 takmičara iz 11 klubova iz Srbije.

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ nastupio je na ovom prvenstvu sa sedam takmičara. Osvojeno je ukupno 10 medalja,  devet zlatnih, jedna bronzana, kao i 4 pehara za ukupni plasman.

Milan Ničić osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji muškaraca do 83 kg. sa podignutih 480 kg. u totalu. Milan je takođe osvojio pehar za najuspešnijeg takmičara u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji muškaraca do 83 kg.

Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 52 kg. sa podignutih 215 kg. u totalu. Aleksandra je takođe osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorki do 52 kg.

Marija Rakić osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 227.5 kg. u totalu. Marija je takođe osvojila zlatnu medalju u kategoriji veteranki M1 do 72 kg.

Milica Mladenović osvojila je bronzanu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 63 kg. sa podignutih 217.5 kg. u totalu.

Snežana Milošević osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench Press“ u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 70 kg. Snežana je takođe osvojila zlatnu medalju kao najuspešnija takmičarka u ukupnom plasmanu žena u disciplini „Classic Bench press“.

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u disciplini Bench press za osobe sa invaliditetom u kategoriji do 83 kg. sa podignutih 90 kg. Srđan je takođe osvojio pehar za najuspešnijeg takmičara u kategoriji osoba sa invaliditetom do 83 kg.

Robert Radojičić osvojio je zlatnu medalju u disciplini Bench press za osobe sa invaliditetom u kategoriji do 105 kg. sa podignutih 145 kg. Robert je takođe osvojio pehar za najuspešnijeg takmičara u kategoriji osoba sa invaliditetom do 105 kg. i pehar za najjačeg takmičara u ukupnom plasmanu osoba sa invaliditetom.

Odlazak na ovo takmičenje pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group