Polazna | Sport | Uspeh našeg kluba u Vršcu

Uspeh našeg kluba u Vršcu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U nedelju, 31. marta, u Vršcu je održano je Otvoreno međunarodno prvenstvo Vršca u Bench Pressu Classic (bez opreme) i Equipped (sa opremom), učestvovalo je oko 40 takmičara iz 16 klubova iz Srbije i Bugarske.

Uspeh našeg kluba  u Vršcu

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“  nastupio je na ovom prvenstvu sa pet takmičara i takmičarki, osvojivši ukupno 5 medalja:  tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu, kao i 2 pehara za ukupni plasman.

Marija Rakić osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 72 kilograma. Marija je osvojila i pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena do 72 kilograma i pehar za najjaču takmičarku u kategoriji veteranki M1(uzrasta od 40 do 49 godina).

Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 52 kilograma i pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena do 52 kilograma.

Milica Mladenović osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 63 kilograma.

Aleksandar Radisavljević osvojio je bronzanu medalju u disciplini „Equipped Bench press“ u kategoriji muškaraca do 105 kilograma

Aleksandar Tošić osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Equipped Bench press“ u kategoriji muškaraca do 83 kilograma.

Odlazak na ovo takmičenje pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group