Polazna | Sport | Kad sponzor prepozna kvalitet – Babolat uz TK Magnet i Sofiju Krstić

Kad sponzor prepozna kvalitet – Babolat uz TK Magnet i Sofiju Krstić

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Teniski klub Magnet iz Knjaževca i Kompanija Babolat Srbija potpisali su u sredu, 13. marta, ugovor o saradnji. Ugovor su potpisali Dejan Cekić, brend menadžer Kompanije Babolat Srbija i zvanični Babolat skaut za jugoistočnu Evropu i Aleksandar Krstić, predsednik Teniskog kluba Magnet.

Kad sponzor prepozna kvalitet – Babolat uz TK Magnet i Sofiju Krstić

Istovremeno, bila je ovo prilika da Sofija Krstić, jedna od najuspešnijih takmičarki knjaževačkog kluba, potpiše predugovor o sponzorstvu sa Kompanijom Babolat Srbija.

Pored izvanrednih rezultata u dosadašnjoj karijeri, Sofija je odnedavno i zvanično među 50 najboljih teniserki u Srbiji u svojoj kategoriji (do 14 godina), što je svakako bio jedan od razloga da joj Babolat ponudi saradnju.
„Ugovor o saradnji sa Kompanijom Babolat Srbija podrazumeva pre svega podršku Babolata u vidu brendiranja i promovisanja Kluba, kao i sponzorstva na svim turnirima u organizaciji TK Magnet, kroz vaučere za sve učesnike turnira“, izjavio je Aleksandar Krstić, predsednik kluba.

U izjavi za specijalizovani teniski sajt „Mali igrači“ Sofija Krstić rekla je da je iz Babolatovog asortimana za sebe izabrala reket Pure strike, da su joj omiljeni igrači Novak Đoković i Rodžer Federer, kao i da planira da ove godine učestvuje na ETA turnirima u Bugarskoj i Crnoj Gori.

S obzirom da članovi TK Magnet, predvođeni Sofijom Krstić i Nevenom Janošević postižu sve bolje rezultate na takmičenjima, planirano je učešće knjaževačkih predstavnika i u ženskoj i muškoj konkurenciji na ekipnom prvenstvu države do 14 godina, a u klubu planiraju da po prvi put organizuju teniski turnir 1. kategorije iz zvaničnog kalendara Teniskog saveza Srbije.

Opširnije o ovom događaju možete pogledati na sajtu www.maliigraci.rs

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group