Polazna | Sport | Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sportski savez grada Zaječara organizuje 28. Novogodišnji turnir u malom fudbalu od 8. do 23. decembra. Pokrovitelj turnira je grad Zaječar, a najbolja pozivnica ekipama da učestvuju je izuzetno bogat nagradni fond.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu biće ove godine u Zaječaru organizovan po 28. put. Reč je o izuzetno masovnom takmičenju po kome je Zaječar odavno prepoznatljiv ne samo u ovom delu Srbije, već i van granica naše zemlje.

„Namera nam je da na takmičenju učestvuje što više prvenstveno mladih ljudi, ali smo stvorili uslove da nam u goste na turnir dođu i komšije i prijatelji iz susednih zemalja. I prošle godine organizovali smo ovaj turnir, a sada želimo da napravimo korak napred i da budemo i masovniji i profesionalniji“, kaže Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara za sport i omladinu.

Takmičenje će ove godine biti organzovano u šest starosnih kategorija. Ono što je svakako najbolja pozivnica zainteresovanim ekipama da učestvuju je prilično niska kotizacija i izuzetno bogat nagradni fond.

„U odnosu na prethodnu godinu kotizacija je ista ili neznatno veća, a nagradni fond višestruko je uvećan. Tako će, primera radi, za seniore kotizacija biti 12.000 dinara, dok je prva nagrada za pobedničku ekipu u seniorskoj konkurenciji 350.000 dinara“, rekao je Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza Zaječara.

Prijavljivanje ekipa je do petka, 7. decembra, kada će biti obavljen i žreb u 18 časova u sportskoj hali u Zaječaru. Organizatori pozivaju i publiku na turnir, posebno zbog činjenice da će do polufinalnih utakmica ulaz u zaječarsku halu biti besplatan. Turnir traje od 8. do 23. decembra.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group