Polazna | Sport | Odbojkaška budućnost u Knjaževcu.

Odbojkaška budućnost u Knjaževcu.

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Knjaževcu je juče održano testiranje kandidatkinja za pionirsku reprezentaciju Srbije u odbojci.

Odbojkaška budućnost u Knjaževcu.

Učestvovalo je 39 devojčica uzrasta od 12 do 14 godina iz sedam klubova sa područja jugoistočne Srbije.

U radu sa talentovanim odbojkašicama učestvovao je kompletan stručni štab reprezentacije na čelu sa selektorom Željkom Šćepanovićem.

„Do prošle godine ovakva testiranja nismo organizovali na području Timočke krajine, već su talentovane devojčice morale da dolaze u Niš. Veliki međunarodni uspesi ženske seniorske reprezentacije obavezuju nas da još kvalitetnije radimo sa podmlatkom, jer ćemo samo na taj način pomoći ovim devojčicama da jednog dana budu dostojne naslednice sadašnje trofejne reprezentacije Srbije“, rekao je Željko Šćepanović.

U knjaževačkom odbojkaškom klubu ističu da je odluka Saveza da naš grad bude domaćin ove akcije svojevrsno priznanje za kvalitetan rad i odlične rezultate koje Odbojkaški klub Knjaževac postiže poslednjih nekoliko godina.

„Neverovatno je sve ovo što se u klubu dešava u poslednje četiri godine.  Uspesi se uvećavaju kao jedna velika grudva koja je krenula i ne zaustavlja se. Ponosan sam na sve što i ranijih i ove sezone postiže i seniorska ekipa, kao i mlade knjaževačke odbojkašice“, kaže direktor kluba Saša Mitić.

O kvalitetu ženske odbojke u Knjaževcu, pored ostalog, svedoče i ostvarenja od prošlog vikenda – seniorke su u nastavku II lige u Nišu savladale ekipu Stampeda, dok su mlade knjaževačke odbojkašice koje se takmiče u Regionalnoj ligi na gostovanju u Boru pobedile ekipu Vinera.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group