Polazna | Sport | Nove medalje za Pauerlifting I bodibilding klub

Nove medalje za Pauerlifting I bodibilding klub

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ ostvario je zapažene rezultate nastupom na međunardnom prvenstvu Balkana u pauerliftingu i otvorenom prvenstvu u bodi bildingu.

Nove medalje za Pauerlifting I bodibilding klub

Na zvaničnom IPF Balkanskom prvestu u Classic Pauerliftingu i Bench pressu (bez opreme) održanom u Beogradu 12. do 14. oktobra, učestvovalo je oko 40 takmičara iz Srbije, Grčke, Bugarske, Rumunije i Hrvatske, za reprezentaciju Srbije Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ nastupio je sa tri takmičarke. Osvojene su tri medalje - dve srebrne i jedna bronza, kao i pehar za ukupni plasman.
 
Aleksandra Stanković osvojila je srebrnu medalju u kategoriji juniorki do 52 kg sa podignutih 215 kg u totalu. Aleksandra je postavila novi državni rekord na čučnju, koji sada iznosi 75 kg, novi državni rekord u bench press-u, koji sada iznosi 40 kg, novi državni rekord u mrtvom dizanju koji sada iznosi 100 kg i novi državni rekord u totalu koji sada iznosi 215 kilograma. Marija Rakić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji veteranki do 72 kg sa podignutih 215 kg u totalu. Jelena Marinković osvojila je bronzanu medalju u jakoj konkurenciji u kategoriji seniorki do 72 kg sa podignutih 320 kg u totalu. Jelena je osvojila pehar za treće mesto u ukupnom plasmanu seniorki. Jelena je na ovom prvenstvu bila najuspesnija takmičarka reprezentacije Srbije.

Na otvorenom prvenstvu FitPass OPEN ,,Trofej Beograda“  u bodi bildingu nastupila su dva učesnika.

U kategoriji Bodyfitness srebrnu medalju osvojila je Dina Jovanović.

U kategoriji Body Classic preko 180 cm  u izuzetno jakoj konkurenciji seniora nastupio je Dušan Savić i zauzeo peto mesto.

Za Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ nema predaha jer ih već sledeće nedelje očekuje prvenstvo Srbije u bodi bildingu u Aranđelovcu, državno prvenstvo u Bench press-u u Bačkoj Palanci novembra meseca, kao i Otvoreni kup Balkana u bodi bildingu u Knjaževcu od 16. do 18. novembra.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group