Polazna | Sport | Osam medalja za Pauerlifting i bodi bilding klub

Osam medalja za Pauerlifting i bodi bilding klub

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Četvrtog avgusta održano je prvenstvo ''Svrljig Open'' u Classic Bench press-u (bez opreme), na ovom prvenstvu učestvovalo je 43 takmičara iz 20 klubova iz Srbije, Makedonije i Rusije.

Osam medalja za Pauerlifting i bodi bilding klub

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“  nastupio je sa dva takmičara i šest takmičarki, među kojima i dve osobe sa invaliditetom. Osvojeno je 8 medalja: tri  zlatne, tri srebrne, 2 bronzane medalje, kao i 5 pehara za uspeh u ukupnom plasmanu.

Srđan Ristić zauzeo je prvo mesto u kategoriji muškaraca u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 80 kg. sa podignutih 87.5 kg Srđan je proglašen za najjačeg takmičara u ovoj kategoriji.

Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 86 kg sa podignutih 65 kg. Proglašena je za najjaču takmičarku u ovoj kategoriji.

Milan Ničić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji muškaraca do 83 kg sa podignutih 100 kg.

Jelena Marinković osvojila je srebrnu medalju u kategoriji žena do 72 kg sa podignutih 60 kg.

Jelena Videnović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji žena do 63 kg sa podignutih 35 kg. Jelena je takođe proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji sub – juniorki do 63kg (uzrasta od 14 – 18 godina).

Marija Rakić osvojila je bronzanu medalju u kategoriji žena do 72 kg sa podignutih 45 kg. Marija je proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji veteranki M1 do 72 kg (uzrasta od 40 – 50 godina).

Milica Mladenović osvojila je bronzanu medalju u kategoriji žena do 63 kg sa podignutih 30 kg.

Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena do 52 kg  sa podignutih 35 kg. Aleksandra je proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji juniorki (uzrasta od 19 – 23 godina).

Odlazak na ovo takmičenje pomogao je Sportski savez Knjaževca.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group