Polazna | Sport | Uskoro Konferencija klubova Zone

Uskoro Konferencija klubova Zone

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sastanak predstavnika fudbalskih klubova koji se takmiče u Zoni istok, prema za sada nezvaničnim najavama, trebalo bi da bude održan krajem jula; domaćin – novi član Zone, FK Orljane.

Uskoro Konferencija klubova Zone


Sastanak koji uobičajeno prethodi novoj fudbalskoj sezoni je Konferencija klubova. Za fudbalsku Zonu istok takav skup, prema još uvek nepotvrđenim najavama, trebalo bi da bude održan krajem jula. Na Konferenciji klubova razgovara se o prethodnoj takmičarskoj sezoni, regularnosti šampionata, suđenju, a za učesnike svakako najvažniji segment je određivanje rasporeda takmičenja po kolima dodeljivanjem takmičarskih brojeva ekipama.


Nije neuobičajeno da domaćin skupa koji prethodi novoj sezoni bude neki od klubova – novajlija, koji su plasman u Zonu obezbedili osvajanjem šampionske titule u okružnom nivou takmičenja. Tako se i ovog puta nezvanično najavljuje da bi Konferencija klubova Zone istok uoči početka šampionata 2018-2019. mogla da se održi u organizaciji novog zonaša, Fudbalskog kluba Orljane, šampiona Nišavske okružne lige u prethodnoj sezoni.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group