Polazna | Sport | Mali fudbal u hali – priprema za utakmice na travi

Mali fudbal u hali – priprema za utakmice na travi

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Četvrtak, osmi februar, na zimskom turniru u malom fudalu bio je posvećen pionirskim sastavima. Od 11:00 časova, na parketu hale ''Kaplar'' svoje fudblasko umeće pokazale su ekipe iz Paraćina, Bora, Zaječara i Knjaževca.

Mali fudbal u hali – priprema za utakmice na travi

Četvrti takmičarski dan na zimskom turniru u malom fudbalu za mlađe kategorije bio je posvećen pionirskim sastavima. Bodreni od svojih navijača, led su, na parketu hale ''Kaplar'', probili fudbaleri Paraćina i Knjaževca.

Gostujuća ekipa imala je više znanja i sreće i susret rešila u svoju korist, rezultatom 4:0. Ovakvi turniri važni su u pripremnom periodu, kako bismo proverilli svoje ekipe za start sezone u velikom fudbalu, kazali su treneri Aleksandar Jovanović i Aca Stojanović.

Što više mladih u sportu, ideja je kojom se Sportski savez opštine Knjaževac vodio u organizaciji ove fudbalske manifestacije, kaže jedan od organizatora turnira Krunoslav Simić.

''Sportski savez i lokalna samouprava mnogo pažnje, sredstava i logistike ulažu u mlađe sportiste, što je ispravna politika i u tom smeru treba da idemo''.

Turnir, na kome su se okupil i družili mladi fudbaleri iz Zaječara, Bora, Niša, Leskovca, Sokobanje i Knjaževca  završava se u subotu, utakmicama ženskih fudbalskih ekipa.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group