Polazna | Sport | Policijska uprava Zaječar pobednik Memorijala ''Ivica Božinović''

Policijska uprava Zaječar pobednik Memorijala ''Ivica Božinović''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U subotu, 25. novembra, u Knjaževcu je održan Međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu ''Ivica Božinović''. U hali ''Kaplar'' takmičile su se ekipe Policijske uprave u Zaječaru, policijskih stanica u Knjaževcu, Sokobanji i Boljevcu, te ekipe lokalne samouprave Knjaževac i "Midžora" iz Kalne.

Policijska uprava Zaječar pobednik Memorijala ''Ivica Božinović''

Kao i 11 proteklih godina, Memorijalni turnir u malom fudbalu počeo je odavanjem pošte  Ivici Božinoviću, koji je, izvršavajući svoje zadatke, poginuo 2000. godine, kao i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su dali živote vršeći svoju dužnost.

''Memorijalni turnir organizujemo od 2006. godine u znak sećanja na poginulog Ivicu Božinovića, koji je poginuo 10. novembra 2000. godine vršeći bezbednosne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti prema Kosovu i Metohiji. Okupili smo ekipe sa područja Policijske uprave Zaječar. Tu je i ekipa lokalne samouorave, kao i ekipa ''Midžora'' iz Kalnme, gde je Ivica Božinović nekada igrao fudbal'', kazao je Dragan Ilić, komandir Policijske stanice u Knjaževcu.
 
Prvo mesto  zauzela je ekipa Policijske uprave u Zaječaru, drugo je pripalo timu knjaževačke lokalne samouprave, a treće fudbalerima iz Policijske stanice u Sokobanji. Najbolji strelac bio je Nemanja Stevanović, najbolji golman Ivan Stojković, a najbolji igrač Marko Petrović. Sastavni deo turnira  je i humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi, koja traje do 30. novembra.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group