Polazna | Sport | Prvostepena selekcija na nivou Okruga

Prvostepena selekcija na nivou Okruga

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Knjaževcu su se u ponedeljak okupili najtalentovaniji fudbaleri 2006. godišta iz Zaječara, Boljevca, Sokobanje i grada domaćina.

Prvostepena selekcija na nivou Okruga

 

Knjaževac je juče bio domaćin revijalne fudbalske utakmice na kojoj su nastupili najtalentovaniji dečaci rođeni 2006. sa područja Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga. Kao što je i bilo očekivano, najbrojniji su bili predstavnici domaćeg Timočanina i zaječarskog Timoka, a bilo je i nekoliko dečaka iz Sokobanje i Boljevca, odnosno fudbalskih klubova Ozren i Rtanj.

Revijalni meč pratio je "okružni selektor" za ovo godište, Milan Lukić iz Zaječara, a posebna zanimljivost je da su ekipe kao treneri predvodili Knjaževčani, nekadašnji igrači i Timočanina i Timoka i brojnih drugih klubova, Miroslav Nikolić i Nikola Veljković.

Ova utakmica poredstavljala je početnu selekciju, a naredni korak biće okupljanje talentovanih mladih fudbalera sa područja cele Timočke krajine. Zanimljivo je da će i ta, drugostepena selektivna utakmica, biti odigrana u Knjaževcu, a meč dečaka 2006. godišta Zaječarskog i Borskog okruga igraće se na gradskom stadionu narednog ponedeljka, 18. septembra.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group