Polazna | Sport | Ekipa niške Žandarmerije pobednik Memorijalnog turnira

Ekipa niške Žandarmerije pobednik Memorijalnog turnira

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Proteklog vikenda u Knjaževcu je održan Međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu ''Ivica Božinović''. U hali ''Kaplar'' takmičile su se ekipe Policijske uprave u Zaječaru, Policijske stanice Knjaževac, lokalne samouprave Knjaževac, "Midžora" iz Kalne, odreda Žandarmerije iz Niša, policije iz Bora i Belogradčika u Bugarskoj.

Ekipa niške Žandarmerije pobednik Memorijalnog turnira

Međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu počeo je odavanjem pošte  Ivici Božinoviću, koji je, izvršavajući svoje zadatke, poginuo 2000. godine, kao i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su dali živote vršeći svoju dužnost. Učesnike takmičenja pozdravio je predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković.

''Želim da vas pozdravim u ime lokalne samouprave i zaželim vam uspešan takmičasrki dan, uz dužno poštovanje prema vašem kolegi Ivici Božinoviću, koji je tragično izgubio život 10. novembra 2000. godine.''

Uz podršku opštine, u saradnji sa Policijskom upravom Zaječar, turnir već 11 organizuje Policijska stanica Knjaževac.

''Ove godine, po tradiciji, održavamo 11. turnir u znak sećanja na stradalog kolegu Ivicu Božinovića i na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova. Policijski posao je složen i u mirnodopskim vremenima, ima puno angažovanja, puno odricanja, takva je priroda posla,'' kazao je načelnik Policijske stanice u Knjaževcu Zlatoljub Stojanović.

Prvo mesto na turniru zauzela je ekipa žandarmerije iz Niša, drugo Policijske uprave Bor, a treće Policijska stanica Knjaževac. Najbolji strelac bio je Bojan Aranđelović, najbolji golman Miloš Pešić, a najbolji igrač Stefan Stefanov. Priznanje za fer plej pripalo je ekipi Policijske uprave u Zaječaru.  Sastavni deo turnira bila je i humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group