Polazna | Sport | Nove medalje za pauerliftere

Nove medalje za pauerliftere

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pauerlifting klub uspešno je nastupio na V Kimit kupu u benč presu, koji je trećeg decembra održan u Berloj Palanci. Knjaževac je predstavljalo sedam takmičara u ženskoj i muškoj konkurenciji. Osvojeno je 11 medalja, od toga 10 zlata i jedno srebro. Na takmičenju je učestvovalo 30 takmičara iz 12 klubova iz Srbije i Makedonije.

Nove medalje za pauerliftere

U benč presu za muškarce sa opremom Aleksandar Tošić zauzeo je prvo mesto u kategoriji juniora do 67,5 kilograma, sa podignutih 95 kilograma. Prvo mesto u kategoriji juniora do 100 kilograma zauzeo je Aleksandar Radisavljević, sa podignutih 85 kilograma.

U benč presu za žene sa opremom Sonja Vidojković bila je prva u kategoriji tinejdžerki so 67,5 kilograma, sa podignutih 47,5 kilograma. Jelena Marinković osvojila je prvo mesto u kategoriji seniora do 67,5 kilograma sa podignutih 75 kilograma. Jelena je proglašena relativno i apsolutno najjačom ženom u ovoj disciplini.

U benč presu za muškarce bez opreme Aleksandar Tošić bio je prvi u kategoriji juniora sa podignitih 70 kilograma. Nemanja Ranđelović osvojio je prvo mesto u kategoriji juniora do 90 kilograma, sa podignutih 105 kilograma. Dragan Jotić je u kategoriji juniora do 82,5 kilograma bio drugi sa podignutih 95 kilograma, a Darko Ranđelović prvi u istoj kategoriji, ali do 75 kilograma, sa podignutih 85 kilograma. Aleksandar Radisavljević osvojio je prvo mesto u kategoriji juniora do 100 kilograma, podigavši 80 kilograma.

U benč presu za žene bez opreme Jelena Marinković osvojila je prvo mesto u kategoriji seniora do 67,5 kilograma, sa podigntih 55 kilograma. Sonja Vidojković bila je prva u kategoriji tinejdžerki do 67,5 kilograma, sa podignutih 32,5 kilograma.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Made by East Star Group