Polazna | Sport | Pioniri i petlići okončali prvi deo sezone

Pioniri i petlići okončali prvi deo sezone

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na kraju jesenjeg dela takmičenja u ligama RIS-a mladi knjaževački fudbaleri poraženi na gostovanju u Kruševcu od Car Lazara; nastavak sezone i pioniri i petlići Timočanina čekaju na četvrtom mestu na tabeli.

Pioniri i petlići okončali prvi deo sezone

 

Odigrane su utakmice poslednjeg kola u fudbalskim ligama mlađih kategorija na području RIS-a. Timočaninov podmladak jesenju polusezonu završio je gostovanjem u Kruševcu gde su knjaževačkim pionirima i petlićima rivali bili vršnjaci Fudbalskog kluba Car Lazar. Naši predstavnici prvi deo šampionata završili su porazima - pionire Timočanina domaćin je pobedio rezultatom 5:1, dok je meč selekcija petlića pripao Kruševljanima sa 2:1.

Bez obzira na učinak u poslednjem kolu, što se pionira tiče, odigrali su odličnu jesen. Osvojili su ukupno 26 bodova i u konkurenciji 15 ekipa završili takmičenje na 4. mestu na tabeli. Gotovo identična ocena važi i za petliće. Zanimljivo je da su i oni prvi deo šampionata u ligi od 14 klubova završili na 4. mestu, a ove jeseni na svojim mečevima osvojili su ukupno 22 boda.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group