Polazna | Sport | Sofija druga na Otvorenom prvenstvu Niša

Sofija druga na Otvorenom prvenstvu Niša

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Mlada članica TK Magnet postigla je zapažen rezultat na takmičenju održanom prethodnog vikenda u Nišu.

Sofija druga na Otvorenom prvenstvu Niša

 

Sofija Krstić, članica Teniskog kluba Magnet, postigla je veliki uspeh na Otvorenom prvenstvu Niša, koje je održano tokom vikenda na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. U kategoriji devojčica do 9 godina, Sofija je osvojila drugo mesto. Narednog vikenda, na istom mestu, održava se završni masters turnir za uzrast do 18 godina u muškoj konkurenciji, a među učesnicima će biti Kosta Rakić, član Teniskog kluba Magnet.

Ove jeseni, kao pilot projekat, organizovna je Regionalna liga Teniskog saveza istočne Srbije. Održana su dva turnira - na prvom u Nišu igrano je 1. i 2. kolo, dok je prvog vikenda u oktobru domaćin turnira bio Knjaževac i tada je odigrano 3. i 4. kolo lige.

U takmičenju je učestvovao Teniski klub Magnet iz Knjaževca i to u obe konkurencije. Ženska ekipa, u kategoriji do 12 godina, nastupala je u sastavu Sofija Krstić, Jana Milosavljević, Una Pavković, Irina Milutinović i Neda Milenković, dok su u kategoriji dečaka do 16 godina u sastavu TK Magnet bili Kosta Rakić, Petar Petrović, Aleksa Pešić i Stefan Ivić.

Mlade knjaževačke teniserke i teniseri postigli su i odlične rezultate u Ligi, na kraju takmičenja dečaci su osvojili drugo, a devojčice četvrto mesto.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group