image

Dečiji pozorišni festival: A pobednik je....''Slovo iz Tršića''

Predstava ''Slovo iz Tršića'', učenika Osnovne škole ''Vuk Karadžić'' u režiji učiteljice Emanuele Miletić pobednik je prvog festivala dečijih pozorišnih ostvarenja ''Mali ljudi – veliki glumci'', koji je organizovao Dom kulture. Oni su nagrađeni posetom pozorištu ''Boško Buha'' u Beogradu, gde će u ponedeljak gledati komad ''Konjić Grbonjić''.
image

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom: Svi se, kao, nešto trude....

U Udruženju obolelih od multiple skleroze obeležen je danas Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Na tribini pod nazivom ''Stop diskriminaciji'' govorila je Snežana Nikolić, psiholog, direktorka Centra za socijalni rad u Knjaževcu.
image

Susreti etno udruženja: Budućnost gradimo na tradicionalnim vrednostima

Udruženje za negovanje tradicije ''Izvor'' bilo je domaćin 14. po redu Susreta etno udruženja i asocijacija Srbije. Manifestacija, održana pod pokroviteljstvom opštine Knjaževac, okupila je brojna udruženja, organizacije, zanatske i umetničke radinice iz cele zemlje.

Knjaževac potpisuje ugovor sa programom ''Srbija u ritmu Evrope''

Opština Knjaževac i program ''Srbija u ritmu Evrope'' potpisaće u ponedeljak, devetog decembra, ugovor o saradnji.
[dalje]

Pomoć za najugroženije penzionere

Udruženje penzionera u Knjaževcu, uz finansijsku pomoć Republičkog fonda penzijskog i invalidskog osiguranja, podelilo je najugroženijim članovima pakete pomoći hrane i sredstava za higijenu.
[dalje]

Deca ''Crvenkape'' u Tehničkoj školi

U čast Mеđunarodnog dana dеtеta učеnici i nastavnici Tеhničkе školе ugostili su prеdškolsku grupu vrtića ''Crvеnkapa'' i njihovе vaspitačе Jеlеnu Janaćković i Svеtlanu Milojković.
[dalje]

SNS: Ugovori do kraja decembra, premije nakon Nove godine

Zbog niske otkupne cene višnje i zbog prinosa, koji je značajno podbacio ove godine, opština Knjaževac je opredelila sredstva za premiranje višanja sa tri dinara po kilogramu. Na konkurs se javilo blizu hiljadu poljoprivrednih gazdinstava, kazao je na redovnoj konferenciji u Srpskoj naprednoj stranci Marko Stojanović, član Opštinskog odbora.
[dalje]

Alfa klima partner programa ''Znanjem do posla'': Da se mladi pronađu ovde

Kompanija ''Alfa klima'', koja se bavi proizvodnjom termotehničke opreme, partner je programa ''Znanjem do posla''. Osnovana 1995. godine, ''Alfa klima'' je danas jedan od vodećih proizvođača toplotnih pumpi u našoj zemlji.
[dalje]

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 19. novembra

Crveni krst Knjaževac, u saradnji sa Transfuziološkom službom Niš, organizuje novu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je planirana za utorak,19. novembar i trajaće od 9:00 do 14:00 sati.
[dalje]

Neovlašćeno koristio tuđe vozilo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кnjaževcu uhapsili su A. B. (1998) iz Кruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.
[dalje]
Made by East Star Group