image

Noćni uspon na Midžor – doživljaj za pamćenje

Turistička organizacija opštine Knjaževac i Asocijacija “Srbija za mlade” organizovali su tokom prethodne sedmice “Moon fest” na Staroj planini. Najatraktivniji deo manifestacije bio je uspon na Midžor u noći punog meseca.
image

Devete brigade – i parking i drvored

Nakon završetka asfaltiranja u Ulici Devete brigade, vozači svoje automobile mogu da parkiraju do samih stabala, a drvored je, uklanjanjem viška asfalta, ostao neoštećen.
image

Milan Đokić: Rgoška Banjica po ugledu na moderne terme

Renovirani restoran “Banjica” od sinoć je otvoren za posetioce. Na svečanosti organizovanoj tim povodom, restoran su zvanično otvorili Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac i Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

JP za razvoj: Standardna procedura, drvored nije ugrožen

Asfaltiranje trotoara i parking prostora u Ulici Devete brigade bilo je povod za brojne polemike na društvenim mrežama. U Javnom preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju kažu da se radi o standardnoj proceduri i da drvored ni na koji način nije ugrožen.
[dalje]

U nedelju Dani višnje

Tradicionalnu manifestaciju „Dani višnje“ organizuje Mesna zajednica Vasilj u nedelju, 25. avgusta
[dalje]

OŠ Dubrava spremna za novu školsku godinu

Osnovna škola Dubrava spremno dočekuje početak nove školske godine. Završeni su radovi na fasadi školske zgrade, školsko dvorište oplemenjeno je pravom malom botaničkom baštom, a u toku je i asfaltiranje sportskih terena i teretane na otvorenom.
[dalje]

SNS: Građevinska sezona ne staje ovde

Ovonedeljna redovna konferencija za novinare u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke bila je usmerena na tok radova na asfaltiranju ulica kao I rekonstrukciju gradskog stadiona u Knjaževcu. O ovoj temi razgovarali smo sa predsednikom Opštinskog odbora SNS-a mr Milanom Đokićem.
[dalje]

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava malim preduzećima

Ministarstvo privrede obaveštava sve zainteresovane da je od ponovo otvoren prijem zahteva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2019. godini.
[dalje]

Nastavak preventivnih pregleda

Iz Zdravstvenog centra Knjaževac obaveštavaju da će u nedelju, 26. maja, biti nastavljeni besplatni preventivni pregledi.
[dalje]

Rgoška Banjica u novom ruhu

Posle preuzimanja od strane SP resorta i završetka radova na uređenju, omiljeno izletište Knjaževčana biće još primamljivija destinacija za odmor i zabavu.
[dalje]

Počela pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici saobraćajne policije od 12. do 18. avgusta sprovode akciju pojačane kontrole saobraćaja. Posebno se kontroliše brzina kretanja vozila, a svaki zaustavljeni vozač biće podvrgnut i alko testu.
[dalje]
Made by East Star Group