image

Počela rekonstrukcija puta: Do Svrljiga preko Belog Potoka

Počeli su radovi na rekonstrukciji državnog puta Knjaževac - Svrljig preko Belog Potoka. Rekonstruiše se oko sedam hiljada metara ove važne saobraćajnice.
image

Uređenje gradskog jezgra za još lepši Knjažavac

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao je danas radove na izgradnji trotoara u ulici Branka Radičevića. Ovaj posao, vredan oko 3.600.000 dinara, finansira se sredstvima opštinskog budžeta.
image

Od grnčarije do porcelana: Duh starog Knjaževca

U čast Dana opštine, Udruženje za negovanje tradicije ''Izvor'' priredilo je nesvakidašnju izložbu ''Od grnčarije do porcelana''. U maloj sali Doma kulture izloženi su upotrebni i ukrasni predmeti od grnčarije, keramike i porcelana iz zbirke Udruženja i privatnih kolekcija.

Milan Đokić: Devete brigade biće mali komad Švajcarske u istočnoj Srbiji

Predsednik Opštine Milan Đokić i direktor Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, sa saradnicima, obišli su danas radove na parternom uređenju naselja Devete brigade. ''Kada posao bude završen, ovak kraj ličiće na mali komad Švajcarske u centru istočne Srbije'', kazao je Đokić.
[dalje]

U subotu u 5 do 12: Protest protiv izgradnje MHE

Savez mesnih zajednica Stare planine u subotu, 25. maja, u selu Balta Berilovac, organizuje prostest protiv izgradnje derivacionih hidroelektrana.
[dalje]

Nataša i Svetlana na Cross Border seminaru na Bledu

Cross Border Seminar na Bledu u Sloveniji okupio je 14. I 15. maja stotine karijernih praktičara od Nemačke na severu pa sve do Srbije na jugu. Predstavnice Srbije na ovom impresivnom događaju bile su Nataša Jankuloski i Svetlana Petrović iz Tehničke škole.
[dalje]

Za Knjaževac bez straha: Da na videlo izađe prava istina

Građanska inicijativa ''1 od 5 miliona – Za Knjaževac bez straha'', obratila se javnosti saopštenjem za štampu, u kome se navodi da više neće reagovati na izjave zvaničnika povodom događaja vezanih za proslavu Dana opštine.
[dalje]

Nastavak preventivnih pregleda

Iz Zdravstvenog centra Knjaževac obaveštavaju da će u nedelju, 26. maja, biti nastavljeni besplatni preventivni pregledi.
[dalje]

Dve decenije Đurđevdanskih susreta

Etno festival, kao drugi deo manifestacije “Molitva pod Midžorom”, održan je 11. maja u Balta Belta Berilovcu. Jubilarni, 20. po redu, festival je okupio dbojne izlagače iz jugoistočne Srbije sa starinskim trpezama, zanatima, lekovitim biljem. Organizovan je tročasovni kulturno – umetnički program.
[dalje]

MUP o inicidentu nakon proslave Dana opštine

Sinoć je, nakon proslave Dana opštine Knjaževac, došlo do incidenta, odnosno do svađe i tuče između odbornika DS Dalibora Stanojevića i većnika Miroljuba Božinovića, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
[dalje]
Made by East Star Group