Polazna | Kultura | Ekipa ''Državnog posla'' oduševila Knjaževčane

Ekipa ''Državnog posla'' oduševila Knjaževčane

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ekipa koju srpska publika gotovo čitavu deceniju sa oduševljenjem prati u seriji ''Državni posao'', stigla je sinoć u Knjaževac i izvela predstavu ''Velika reforma''. Sjajna publika ispunila je veliku dvoranu Doma kulture do poslednjeg mesta.

Ekipa ''Državnog posla'' oduševila Knjaževčane

Najpopularniji trojac arhivatora u zemlji, koji čini ekipu ''Državnog posla'' stigao je u Knjaževac sa predstavom ''Velika reforma'' na očigledno zadovoljstvo publike koje je veliku dvoranu Doma kulture ispunila do poslednjeg mesta i zaista uživala u sofisticiranoj priči o tranziciji, Evropskoj uniji, digitalizaciji, o kancelarijama u kojima se ništa ne radi i konačno o kad – kad iracionalnom strahu od privatnog biznisa.

Državni posao su Dejan Ćirjaković, Nikola Škorić i Dimitrije Banjac. Prvi put u Knjaževcu, bili su oduševljeni i publikom i Domom kulture i gradom.

Svoje dogodovštine Čvarkov, Torbica i Boškić podeliće, nakon Srbije i sa publikom u Americi i Kanadi, a ljubitelje Državnog posla nove epizode ove popularne serije očekuju na tv ekranima.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group