Polazna | Kultura | Zvezde 58. Festivala: Severina, Saša Matić i Neverne bebe

Zvezde 58. Festivala: Severina, Saša Matić i Neverne bebe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Dom kulture objavio je program 58. Festivala kulture mladih Srbije, koji će početi 24. i trajati do 31. jula.

Zvezde 58. Festivala: Severina, Saša Matić i Neverne bebe

Festival će početi 24. jula, otvaranjem izložbi likovnih radova studenta umetnosti iz Niša i Beograda u velikoj galeriji Doma kulture i svečanim otvaranjem na gradskom trgu.

Za 25. jul najavljen je ''Detinjstvo fest'', kako se navodi ''prvi festivalski family maskenbal'', kоji će na trgu početi u 20:00 časova. U 21:00 u Gurgusovačkoj kuli publiku očekuje DJ, a u 22:00 je Severinin koncert.

Progaram pod nazivom ''Talenat No1'', koji je najavljen za 26. jul podrazumeva nastup ''mladih festivalaca Knjaževca'', dok će u Gurgusovačkoj kuli nastupati bend ''Neverne bebe''.

Promocija prošlogodišnjeg pobednika ''Timočke lire'' predviđena je za 27. jul u 20:00 časova na platou Doma kulture. Koncert učenika Muzičke škole iz Knjaževca najavljen je za 21:00 čas, a te večeri u Kuli će od 22:00 časa pevati Saša Matić.

Međunarodna izložba mladih, koja dolazi iz Slovenije, biće otvorena 28. jula u 19:30 u maloj sali Doma kulture, a u 20:00 časova saznaćemo ko je novi nosilac pesničke nagrade ''Timočka lira''.

Od 29. do 31. jula najmlađa publika će moći da pogleda sinhronizovane crtane filmove.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group