Polazna | Kultura | Ministarstvo kulture podržalo ''Čarobne police''

Ministarstvo kulture podržalo ''Čarobne police''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ministarstvo kulture podržalo je ove godine jedan od najznačajnijih kulturnih programa Narodne biblioteke ''Njegoš'', Manifestaciju dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice“ i za to, na upravo završenom konkursu, opredelilo 250.000 dinara.

Ministarstvo kulture podržalo ''Čarobne police''

Manifestaciju, čiji je cilj podsticanje, podrška i promocija stvaralaštva dece i mladih, Biblioteka organizuje od 2016. godine, pod pokroviteljstvom Opštine Кnjaževac,  i na literarnim, novinarskim, likovnim, dramskim i muzičkim programima okuplja veliki broj talentovanih mladih stvaralaca, kojima se na ovaj način pruža prilika da neposredno učestvuju u kulturnom životu lokalne zajednice.

Zahvaljujući podršci Ministarstva kulture, „Čarobne police 2019“ biće mesto za edukaciju i stvaralaštvo dece i mladih i iz drugih kreativnih oblasti, koje prethodnih godina nisu bile zastupljene na Manifestaciji.

Četvrte po redu „Čarobne police Bibi Slikovčice“ otvoriće već u maju likovni umetnik Dobrosav Bob Živković, ovogodišnji gost Manifestacije, i jedna od najznačajnijih spisateljica za decu Jasminka Petrović.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group