Polazna | Kultura | Glumački ''drim tim'' u ''Transilvaniji''

Glumački ''drim tim'' u ''Transilvaniji''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Beogradsko dramsko pozorište gostovalo je u Knjaževcu 23. februara sa predstavom ''Transilvanija'' savremenog pisca Dragana Nikolića. Komad izmešanih žanrova – od komedije, do drame i tragedije, režirao je Milan Karadžić, okupivši ekipu vrhunskih glumaca.

Glumački ''drim tim'' u ''Transilvaniji''

Više od jednog časa knjaževačka publika bila je u društvu vrhunskih glumaca, okupljenih u predstavi ''Transilvanija'', komediji savremenog pisca Dragana Nikolića. Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Vuk Kostić, Vesna Čipčić, Milica Zarić, Nikola Rakočević, Marko Živić i Milorad Damjanović ispričali su im neobičnu priču o kriminalcima koji žive na Dunavu, ali i o duhovima i vampirima, etno mitovima iz vlaškog kraja.

Bandu sa Dunava predvodi žena po imenu Velika. Ona je i osećajna i krvoločna. Izned svega želi da se obogati i uzdigne iznad seoskog primitivizma. Uz sve to je i zaljubljena. 

Ansambl Beogradskog dramskog pozoršta predstavu ''Transilvanija'' izveo je u Knjaževcu po devedeset i dveteti put. Na žalost, obaveze zbog kojih su odmah nakon izvođenja požurili natrag ka Beogradu, uskratile su nam zadovoljstvo da upoznamo i ostatak ovog glumačkog drim tima.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group