Polazna | Kultura | Bibin likovni konkurs

Bibin likovni konkurs

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Narodna biblioteka ''Njegoš'' i Bibi Slikovčica raspisali su likovni konkurs za grupni rad za predškolce i prvake.

Bibin likovni konkurs

Tema je odabrana po stihu Vladimira Andrića, čijem stvaralaštvu je i posvećena Manifestacija 2017, a nosi naziv ''Daj mi krila jedan krug.''.
 Konkurs je otvoren od 12. do 30. septembra 2017. godine.Na konkursu mogu da učestvuju deca iz  Predškoslke ustanove ''Bajka'', učenici prvog razreda osnovnih škola, kao i sva druga deca, uzrasta od pet do sedam godina.

Organizator će primiti samo radove koji su dostavljeni pod šifrom.Uz rad, u posebnoj zatvorenoj koverti, treba dostaviti rešenje šifre: grupu ili odeljenje sa imenima učesnika, broj telefona i ime vaspitača, nastavnika ili roditelja. Šifru obavezno napisati i na koverti.
Radovi se dostavljaju lično ili na adresu: Narodna biblioteka „Njegoš“, Branka Radičevića br. 1, 19350 Knjaževac.

Stručni žiri dodeliće tri nagrade nauspelijim radovima, a posebnu nagradu dodeliće žiri redakcije Bibinog dnevnika. Pobednički radovi biće štampani u zborniku Manifestacije. Osim nagrađenih, žiri će odabrati i druge uspele radove, koji će biti predstavljeni na izložbi likovnih radova.

Proglašenje pobednika i otvaranje izložbe likovnih radova održaće se na završnoj svečanosti Manifestacije 16. novembra 2017, koja se organizuje povodom Svetskog dana deteta.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group