Polazna | Knjaževacinfo | Impressum | Impressum / Uslovi korišćenja

Impressum / Uslovi korišćenja

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Impressum / Uslovi korišćenja

Direktor:
Boban Radivojević

Glavni i odgovorni urednik:
Ljiljana Pavlović

Snimatelj:
Ivica Vasiljević

Webmaster:
Ivan Todorović

Knjazevacinfo je upisan u Registar javnih glasila kod Agencije za privredne registre, rešenje broj BJG 242/2010 sa registracionim brojem IN000028.

Pristup portalu www.knjazevacinfo.rs je besplatan. Smatramo da su posetioci upoznati sa odredbama posebnih zakona kojima se regulišu autorska prava te razni oblici nelegalnog ponašanja na Internetu.

Knjazevacinfo nije odgovoran za zloupotrebe i prekršaje iz domena domaćeg i međunarodnog prava, koje posetioci počine koristeći se sadržajima objavljenim na portalu.

Knjazevacinfo nije odgovoran za sadržaje koje kreiraju korisnici portala, na mestu predviđenom za komentare čitalaca i drugim interaktivnim delovima portala.

Neovlašćeno korišćenje sadržaja iz bilo kog dela portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Uređivačkom politikom kuće zaštićena je privatnost korisnika portala Knjazevacinfo, i njihovi lični podaci ostaće skriveni od javnosti izuzev u slučajevima krivičnog gonjenja korisnika.

Administratori zadržavaju pravo da, bez posebnog objašnjenja, uklanjaju sve sadržaje korisnika za koje ocene da krše pravne i etičke norme, sadrže govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova ka drugim sajtovima.

Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Administratori takođe zadržavaju pravo, da bez prethodne najave, banuju korisnike društvenih mreža na kojima Knjaževacinfo ima svoje profile (facebook, google+, twitter...) koji u svojim komentarima i postovima sadrže sve prethodno navedene stavove i sadržaje i da brišu linkove koje korisnici u komentarima postavljaju ka drugim sajtovima.

 

Oceni članak

0

Made by East Star Group