Polazna | Vesti | Zdravstvo | Vredna oprema za porodilište

Vredna oprema za porodilište

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predstavnici Komercijalne banke i Fonda B92, u okviru akcije “Zajedno za bebe”, uručili su porodilištu u Knjaževcu vrednu opremu.

Vredna oprema za porodilište

Porodilište je dobilo reanimacioni sto, pacijent monitor, špric pumpu, transkutani bilirubinometar i hiruške instrumente. Ovom donacijom kompletirana je sva oprema koja je bila potrebna porodilištu.

Komercijalna banka za svako plaćanje klijenata karticama, donira iz svojih sredstava po dva dinara za opremanje i obnovu porodilišta, a do sada je donirala više od 10,7 miliona dinara. Od tih sredstava je i knjaževačko porodilište dobilo opremu koja će poboljšati nivo zdravstvene nege i zaštite novorođenčadi.

“Procenjeno je da je Knjaževac u vrhu liste prioriteta gde treba pomoći. Svi koji su učestvovali u ovoj akciji treba da budu zadovoljni, jer sve ono što doprinosi sigurnosti beba i povećanju nataliteta daje nam podsticaj da istrajemo u ovoj akciji”, istakao je Goran Milićević, izvršni direktor za marketing Komercijalne banke.

Za predstavnike fonda B92 akcija “Zajedno za bebe” je nastavak akcije “Bitka za bebe” u okviru koje je ovaj Fond pomogao i opremio brojna porodilišta u Srbiji.

“Izuzetno je važno da nastavimo ovu akciju. Bitka za bebe je akcija koja nema i ne bi trebalo da ima kraja. Naš sjajni partner, Komercijalna banka, prepoznala je svu dobrotu ovog projekta a Knjaževac je samo jedan od gradova kojima smo pomogli” kaže Sandra Pajović, predstavnica Fonda B92.

Na ovoj vrednoj donaciji zahvalio se i v.d. direktora Zdravstvenog centra Knjaževac, dr Miodrag Rašić.

“Hvala u ime svih zaposlenih u Zdravstvenom centru Knjaževac. Hvala Komercijalnoj banci i Fondu B92, jer oni stvaraju uslove za bolji život i rad generacijama koje dolaze”, dodaje Rašić.

Akcija “Zajedno za bebe” počela je 1. juna i trajaće do 31. decembra 2014. godine. Javnost ima stalni uvid u tačan iznos donacija, zahvaljujući brojaču transakcija koji je postavljen na internet sajtu Komercijalne banke.

Komentara (1 poslato)

avatar
``Olja`` 07/10/2014 15:41:07
Kako li bi Olja Beckovic prokomentarisala ovu akciju u kojoj ucestvuje B92?
Palac gore Palac dole
1
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group