Polazna | Vesti | Zdravstvo | Stiže oprema za porodilište

Stiže oprema za porodilište

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Fond B92 i Komercijalna banka dodeliće u utorak, sedmog oktobra, opremu za porodilište u Knjaževcu.

Stiže oprema za porodilište

Reanimacioni sto, pacijent monitor, špric pumpa, transkutani bilirubinometar i hirurški instrumenti kupljeni su u okviru akcije Komercijalne banke i Fonda B92 „Zajedno za bebe“, u kojoj klijenti Komercijalne banke plaćanjem bilo kojom karticom svoje banke povećavaju ukupan iznos koji će Banka donirati za obnovu porodilišta u Srbiji. Naime, od 1. juna do 31. decembra za svako plaćanje koje klijenti učine pomoću svojih kartica, Komercijalna banka iz svojih sredstava donira 2 dinara za obnovu porodilišta u Srbiji.

Prilikom uručenja opreme, prisutnima će se obratiti direktor Zdravstvenog centra dr Miodrag Rašić, izvršni direktor marketinga Komercijalne banke Goran Milićević i predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić.

Do sada je u akciji „Bitka za bebe“ prikupljeno u novcu i opremi više od dva miliona evra Kompletno je opremljeno 11 porodilišta i dečijih klinika (dve klinike u Novom Sadu, Sremska Mitrovica, Užice, Kragujevac, KBC Zvezdara u Beogradu, Kraljevo, Vršac, Pančevo, Šabac i Leskovac). Jos 46 porodilista i dečijih klinika čekaju opremu.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group