Polazna | Vesti | Zdravstvo | Sertifikat o akreditaciji za Dom zdravlja

Sertifikat o akreditaciji za Dom zdravlja

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije Slavica Đukić-Dejanović uručila je juče sertifikate o akreditaciji predstavnicima 38 domova zdravlja u Srbiji, koji su u oblasti stalnog unapređenja kvaliteta tokom ove godine uspešno završili taj proces.

Sertifikat o akreditaciji za Dom zdravlja

Akreditaciju su dobili domovi zdravlja Jagodina, Kuršumlija, Sremska Mitrovica, Smederevska Palanka, Aleksinac, Petrovac na Mlavi, Boljevac, Kruševac, Prijepolje, Majdanpek, Bogatić, Bela Crkva i Ražanj. Sertifikati su uručeni i domovima zdravlja Požarevac, Gadžin Han, Bajina Bašta, Brus, Lapovo, Pančevo, Čukarica, Bački Petrovac, Rača, Mali Zvornik, Loznica, Merošina, Ćuprija, Novi Pazar, Priboj, Vrnjačka Banja, Medveđa, Žitište, Vršac, Žagubica, Knjaževac i Aranđelovac. Ministarstvo zdravlja finansijski je podržalo akreditaciju zdravstvenih ustanova u okviru projekta "Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou"- DILS, koji se realizuje uz podršku Svetske banke. Od 2010. godine do danas za taj projekat je obezbeđena finansijska podrška u iznosu od približno 400.000 evra. Da podsetimo, od iduće godine, Dom zdravlja biće u ingerenciji lokalne samouprave, odnosno opštine Knjaževac.

Komentara (1 poslato)

avatar
Maxi 24/12/2013 20:19:26
Jos samo da dobiju grejanje i odlicni su. Cekajuci u hodniku popodne, toliko je bilo `toplo` da sam imao osecaj kao da sedim na klupi ispred.
Palac gore Palac dole
2
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group