Polazna | Vesti | Turizam | Milan Đokić: Rgoška Banjica po ugledu na moderne terme

Milan Đokić: Rgoška Banjica po ugledu na moderne terme

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Renovirani restoran “Banjica” od sinoć je otvoren za posetioce. Na svečanosti organizovanoj tim povodom, restoran su zvanično otvorili Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac i Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

Milan Đokić: Rgoška Banjica po ugledu na moderne terme

Sinoć je otvoren renovirani restoran Banjica. Svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave i brojni gosti, a objekat su zvanično otvorili Milan Đokić, predsednik opštine i Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

„Radovi na rekonstrukciji su završeni i složićemo se svi da ovaj objekat više nije ni nalik nekadašnjem. Uloženo je mnogo rada, znanja i para svih ljudi iz ovog državnog preduzeća i oni sada mogu da budu ponosni na još jedan reprezentativni objekat, a zajedno sa njima verujem da su ponosni i svi Knjaževčani. Naša je želja da ovo budu samo prvi koraci koji će nas dovesti do toga da termo-mineralno izvorište Banjica u narednim godinama postane mesto kao što su moderne terme svuda u svetu“, rekao je Milan Đokić.

„Ovaj objekat je deo SP RESORT porodice, ali moram da istaknem da smo ovaj posao zajednički uradili sa opštinom Knjaževac. Na ovaj način pokrećemo projekat koji će omogućiti našim gostima da uživaju u skijanju na Staroj planini, a zatim, za svega šezdesetak minuta, da podjednako uživaju u termalnoj vodi na Banjici. To je nešto što retko gde u svetu može da se nađe“, istakao je Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

Restoran Banjica smešten je u prelepom ambijentu, na samoj obali Svrljiškog Timoka sa jedne i tik do termalnog kupališta sa druge strane. Okružen je zelenilom i godinama je jedno od najomiljenijih izletišta mnogih Knjaževčana. Ponuda restorana usklađena je sa izuzetno visokim standardima koji se već primenjuju u svim hotelima SP RESORT-a. Kako i priliči ovakvim svečanim događajima, početak rada restorana ozvaničen je veličanstvenim vatrometom.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group