Polazna | Vesti | Turizam | Počeo “Ski opening”

Počeo “Ski opening”

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na Staroj planini zvanično je počela sezona skijanja; prva dva dana manifestacije “Ski opening” skijanje na stazama bilo je besplatno, a u subotu i nedelju cena ski karte niža je 70%.

Počeo “Ski opening”

 

Zimska sezona na Staroj planini zvanično je otvorena u petak. Kod početne stanice gondole na Jabučkom ravništu novinarima nacionalnih, regionalnih i lokalnih medija obratili su se Miloš Adamović, direktor JP Stara planina, Goran Karadžić, direktor SP resortsa i Dejan Ćika, direktor Skijališta Srbije. Oni su istakli da je najlepša planina Srbije spremna za zimsku sezonu, kao i da se tokom ove zime na Staroj planini očekuje rekordan broj gostiju.

JP Stara planina od danas gazduje i hotelom “Babin zub” koji je dugo bio zatvoren i koji će ove zime moći da primi dodatnih 60 gostiju. Za doček Nove godine rasprodat je Planinarski dom na Babinom zubu, kao i većina kapaciteta u seoskim domaćinstvima.

Na početku skijaške sezone u funkciji su staze koje prate gondolu, a čim padne novi sneg ili se steknu uslovi za veštačko osnežavanje proradiće i ostale staze.

Ekipa Knjaževacinfa boravi tokom vikenda na Staroj planini i opširniji izveštaj sa “Ski openinga” pripremamo za neše informativne emisije u ponedeljak.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group