Polazna | Vesti | Turizam | Digitala mapa - bolja vidljivost turstičkih kapaciteta Knjaževca

Digitala mapa - bolja vidljivost turstičkih kapaciteta Knjaževca

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Knjaževcu je danas predstavljena radna verzija Digitalne turističke karte Knjaževca. Inicjativa za njenu izradu pokrenuta je u Institutu za pogranična područja, sa ciljem da se promovišu i budu vidljiviji tursitički kapaciteti knjaževačke opštine.

Digitala mapa - bolja vidljivost turstičkih kapaciteta Knjaževca

Digitalna turistička mapa Knjaževca namenjena je svakom tursiti koji koristi internet i predstavlja veoma moćan alat za širenje vesti o turističkim potencijalima knjaževačke opštine, bilo da je reč o smeštajnim objektima u gradu i u selima, o prirodnim retkostima restoranima, izletištima, ili kulturno – istorijskim znamenitistima, čulo se na prezentaciji radne verzije u Kući partnerstva. Mapu je, uz pomoč Turističke organizacije i opštine Knjaževac uradio Institut za pogranična područja.

''Celu priču je pokrenuo Institut za pogranična područja sa namerom promocije turizma i poboljšanja vidljivosti turističkih kapaciteta opštine Knjaževac. Na mapi mogu da se pronađu smeštajni kapaciteti u gradu i u selima, znamenitosti, prirodne lepote, restorani, izletišta..., kazala je Anita Lazarević iz Instituta za pogranična područja.
 
Turistička organizacija koristi različite marketinške kanale kako bi promovisala veoma bogato kulturno i prirodno nasleđe jedne, po površini veoma velike opštine.

''Ovakav vid prezentacije predstavlja novinu u doba savremene tehnologije. Ovo je nešto što nam je nedostajalo i što znamenitosti i servisne informacije približava i čini dostupnim svim znatiželjnim posetiocima koji bi hteli da dođu i obiđu Knjaževac'', kaže Danijela Arsić iz Turističke organizacije opštine Knjaževac.

Digitalna turistička mapa izrađena je u preduzeću East Star Group. U Institutu za pogranična područja nadaju se da će ona poslužiti kao primer dobre prakse za druge opštine i da ćemo uskoro imati turističku mapu istočne Srbije.
 
Svi zaiteresovani mapu mogu da pogledaju na adresi: http://www.mapa.knjazevac.rs

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group