Polazna | Vesti | Turizam | Ovoga leta izaberite Staru planinu

Ovoga leta izaberite Staru planinu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na Staroj planini otvarena je letnja sezona. Takozvani ''Summer opening 2017", održan od 30. juna do drugog jula u hotelu ''Stara planina'' okupio je novinare nacionalnih, regionalnih i lokalnih medija, kojima su predstavljeni potencijali ''krova Srbije''.

Ovoga leta izaberite Staru planinu

Stara planina je jedno od najatraktivnijih mesta za odmor tokom leta. Tu činjenicu proverili su  novinari nacionalnih, regionalnih i lokalnih medija na startu letnje sezone. Za dobrodošlicu, u novinarske beležnice, na fotografije i u kamere smestili su se autentični proizvodi i brendovi ovoga kraja: peglane kobasice, pirotski kačkavalj, vrhunski med iz ''Timomeda'', vina Vinarije ''Jović'', rakije podruma ''Živković''.

Na stazama, gde zimi caruju skijaši, a leti bela rada, kantarion, žbunovi divljih malina i borovnica,  dok ih je iz daljine posmatrao plišani Midžor, stigao je odgovor na pitanje zašto se ''krov Srbije'' opisuje rečima kakve su: beskonačnost, sloboda i lepota. Ukusni zalogaji na planinskoj ''Plaži'' samo su doprineli potpunoj čaroliji. Stara planina spremna je za sve one koji i tokom leta žele potpuni komfor u netaknutoj prirodi, kazao je Goran Karadžić, direktor SP rizorta.

''Od otvaranja zimske sezone, pa sve do danas, turista je je koliko za celu prošlu godinu. Radili smo na marketingu, ne samo unutrašnjem, već i svetskom, tako da imamo goste iz Velike Britanije, Bugarske, Makedonije....''

Do kraja godine turistička ponuda na Staroj planini biće dopunjena novim sadržajima, a u 2018. očekuju se i novi smeštajni kapaciteti, ističe Miloš Adamović, direktor JP Stara planina.

''Do kraja godine planiramo da završimo teniske terene i adrenalin park, namenjen, pre svega, deci. To su dva mala projekta, ali za Staru planinu velika, jer četiri godine ništa nije rađeno. Time ćemo pospešiti ponudu oko hotela i sledeće godine raditi na novim investicijama u smeštajne kapacitete.''

Ekstremni sportovi, poput biciklizma, paraglajdinga, ili vožnje kvadovima, ili samo šetnja, plivanje rekreacija i zabava u hotelu... za koju god aktivnost da se odučite, Stara planina je spremna i očekuje vas i ovog leta.

Komentara (1 poslato)

avatar
Mlos 03/07/2017 22:53:21
Ovo onaj sto video dinosaurusi na Staru planinu :)
Palac gore Palac dole
1
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group