Polazna | Vesti | Turizam | ATV avantura: Upoznaj Knjaževac na kvadu

ATV avantura: Upoznaj Knjaževac na kvadu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ulicama Knjaževca i njegovom okolinom, Starom planinom ovog vikenda provozali su se ljubitelji sve popularnijih kvadova. Na Petu ATV avanturu stigli su zaljubljenici u četvorotočkaše iz cele Srbije i zemalja regiona.

ATV avantura: Upoznaj Knjaževac na kvadu

Peta ATV avantura okupila je u Knjaževcu stotinak ljubitelja četvortoćkaša i zabave u prirodi. Na zborno mesto u kafe klubu JNA, pod punom opremom, stigli su vozači iz svih krajeva Srbije i regiona. I oni koji pod točkovima već imaju hiljade pređenih kilometara, ali i oni koji će biti budućnost sporta koji podiže adrenalin.

Nakon reči dobrodošlice predsednika knjaževačke opštine Milana Đokića, avantura je mogla da počne. Prvo defileom ulicama grada, a onda i trkom na Lipovici.
 
ATV klub Stara planina petu avanturu organizovao je u saradnji sa lokalnom samoupravom, Sportskim savezom i Tursitičkom organizacijom opštine Knjaževac.

Komentara (1 poslato)

avatar
Ivan 13/06/2017 12:16:32
Kvadovi nisu za voznju po gradu. Prave nesnosnu buku, koja steti gradjanima, posebno u vecernjim satima. Vrlo cesto vozaci voze neprimerenom brzinom i ugrazavaju decu koja se igraju u blizini ulica. Tako da molim vozace da svoju strast ispunjavaju na terenima van grada. Hvala.
Palac gore Palac dole
5
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group