Polazna | Vesti | Turizam | Sutra “Zvuci trube sa Timoka”

Sutra “Zvuci trube sa Timoka”

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Turistička organizacija opštine Knjaževac, u sklopu Majskih svečanosti, u petak organizuje manifestaciju “Zvuci trube sa Timoka”. Ove godine nadmetanje trubača u Knjaževcu predstavlja kvalifikaciono takmičenja za nastup na Saboru trubača u Guči.

Sutra “Zvuci trube sa Timoka”

 

Majske svečanosti u Knjaževcu nastavljaju se u petak muzičkom manifestacijom “Zvuci trube sa Timoka”. Nadmetanje orkestara predstavlja kvalifikaciono takmičenje za učešće na Saboru u Guči, a organizatori najavljuju veoma bogat program koji će prethoditi nastupu trubača.

“Sve počinje u 18 časova revijom oldtajmera, a potom sledi defile trubača. Za to vreme biće pripremljena riblja čorba i lovački gulaš namenjeni našim sugrađanima koje pozivam da dođu, uživaju u specijalitetima i nastupu trubača. Pored toga, ove godine sponzor nam je i Niška pivara, pa su obezbeđene zavidne količine za degustaciju”, najavio je Boban Marković, direktor Turističke organizacije opštine Knjaževac.

U revijalnom delu biće predstavljen Leskovac kao još jedno mesto predtakmičenja za Guču, najavljen je dolazak gostiju iz Berkovice u Bugarskoj, kao i nastup Kristijana Trajkovića, prošlogodišnjeg pobednika. Program na velikoj pozornici na platou Doma kulture počinje u petak u 20 časova.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group