Polazna | Vesti | Turizam | Na bazen već od sredine maja

Na bazen već od sredine maja

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na bazenu Banjica počele su pripreme za novu letnju sezonu. U Javnom preduzeću Sportsko – turistički resursi najavljuju da će, ukoliko sve bude teklo po planu, sezona kupanja na bazenu početi već sredinom maja.

Na bazen već od sredine maja

Na bazenu Banjica, odmah po okončanju zimske, počele su pripreme za novu letnju sezonu. Zaposleni u Javnom preduzeću Sportsko – turistički resursi ovih dana uređuju i bazen i njegovo okruženje, brišući targove zime i najavljuju da će, ukoliko sve bude teklo po planu, u čarima termalne vode bazena posetioci moći da uživaju već od sredine maja.

''Nedavno smo završili zimsku sezonu i mogu da kažem da je bila rekordna po broju posetilaca. Imali smo puno gostiju sa strane. Na vreme smo krenuli sa pripremama za letnju sezonu, vodeći se mišlju da ove godine po prvi put od postojanja bazena, letnju sezonu krenemo već u maju. Ako sve bude išlo po planu, počećemo sa radom u drugoj polovini maja'', kaže Milan Živković direktor STRK-a.

Do otvaranja kapija bazena biće završeni i radovi na sanaciji crpne stanice na Banjici.

''Ove godine ćemo sanirati crpnu stanicu na Banjici, gde se nalaze pumpe koje upumpavaju vodu u bazen. One su u lošem stanju. Sa popravkama smo krenuli prošle godine, ove godine ćemo to finalizovati i imaćemo potpuno stabilno snabdevanje vodom na bazenu'', dodaje Živković.

U Sportsko – turističkim resursima i ovog leta očekuju veliki broj gostiju iz Knjaževca i cele zemlje. Njima će, pored olimpijskog i dečijeg bazena sa mini akva parkom, na raspolaganju  biti i spa centar.

Komentara (2 poslato)

avatar
stop taksistima derikozama 29/04/2017 17:48:05
Napravite trim stazu do bazena.
Palac gore Palac dole
9
avatar
Kupač 28/04/2017 11:23:45
Prerano su skinuli balon.
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group