Polazna | Vesti | Turizam | Merima Njegomir na Đurđevdanskim susretima

Merima Njegomir na Đurđevdanskim susretima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Đurđevdanski susreti – Molitva pod Midžorom biće održani šestog i sedmog maja u selima Vrtovac i Balta Berilovac, najavila je Turistička organizacija opštine Knjaževac.

Merima Njegomir na Đurđevdanskim susretima

Specijalna gošća ove manifestacije, na kojoj se promovišu narodno stvaralaštvo i gastronomija ovog dela Srbije, biće Merima Njegomir.

Nekoliko dana kasnije, 12. maja, na gradskom trgu biće održana manifestacija ''Zvuci trube sa Timoka'', koja je od ove godine predtakmičenje trubačkih orkestara za nastup na Dragačevskom saboru u Guči.

Komentara (4 poslato)

avatar
Горан 21/03/2017 06:59:38
Лепо је што брзо пружате одговор о свом раду, али граматика Вам није јача страна: `` u poslednjih 4 godine`` и ``koga bismo trebali da dovedemo``. Опростићу употребу латинице само зато што Вам је замерка упућена тим писмом. Доживотно се усавршавајте (образујте или надокнађујте пропуштено) када већ примате плату из буџета наше општине, Наставите са овом манифестацијом и желим Вам више успеха у свему!
Palac gore Palac dole
6
avatar
Srba 20/03/2017 12:47:42
Hvala na Informaciji, nemam sta da dodam i vrlo sam zadovoljan vasim odgovorom.
Zelim vam puno uspeha u daljem radu.
Palac gore Palac dole
-1
avatar
Poštovani Srbo,

Ne bismo se mogli složiti sa Vama da su Merima Njegomir, Bora Dugić, Biljana Krstić, Danica Krstić, "pevaljke" kako ih Vi nazvaste.

Molitva pod Midžorom je privredno-kulturna manifestacija, koja kako takva, u jednom svom delu podrazimeva i kulturno-umetnički program.Mi jako pažljivo biramo izvođače, tako da smatramo da su gore navedeni umetnici, koji su nastupali u poslednjih 4 godine na Molitvi, sve, samo ne pevaljke i deo vašarske atmosfere.

Ako pak mislite na ugostiteljske objekte izvan školskog dvorišta u Balta Berilovcu, to su stvari na koje mi kao turistička ne možemo da utičemo.

Nadamo se da ste zadovoljni našim odgovorom, a voleli bismo da čujemo i Vaš predlog koga bismo trebali da dovedemo, i kako bih po Vama trebala da izgleda Molitva?

Srdačan pozdrav i prijatan dan!
Palac gore Palac dole
-6
avatar
Srba 07/03/2017 10:23:52
Polako, ali sigurno, i ta manifestacija gubi znacaj. Vise to lici na vasar sa pevaljkama i rostiljima, nego na kulturnu manifestaciju.
Turisticka organizacija treba malo vise da razmisli o tome.
Palac gore Palac dole
7
ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group