Polazna | Vesti | Turizam | Turistička na Osmoj konferenciji o regionalnom turizmu

Turistička na Osmoj konferenciji o regionalnom turizmu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Turistička organizacija opštine Knjaževac bila je u četvrtak, 26. januara, u Palati Srbije u Beogradu gost na VIII konferenciji Biznis plusa i Ministarstva trgovine, turizma i telekomikacija.

Turistička na Osmoj konferenciji o regionalnom turizmu

Tema konferencije bila je ''Regija za turizam – turizam za regiju''. Na koferenciji su učestvovali predstavnici svih šest država bivše Jugoslavije. Srbiju je predstavljao ministar i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, a na panelu su govorili i Mirko Šarović predsedavajući saveta ministra BIH, Mladen Ivanić , predsedavajući Predsedništva BIH, Predrag Gluhaković ,ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske, Edita Đapo , ministarka turizma Federacije BIH, Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Goran Svilaniović, generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju i mnogi drugi.

Danas Turistička organizacija sa ekipom RTS-a, emisije ''Od zlata jabuka'' i reporterom Draganom Bosnićem učestvuje u snimanju reportaže o Staroj planini, a tokom vikenda učestvovaće na Sajmu pirotske peglane kobasice.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group