Polazna | Vesti | Turizam | Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

Zvanično, zimska sezona na Staroj planini počinje naredne sedmice, najavilo je Javno preduzeće ''Stara planina''. Na ''krovu Srbije'' ski openining, sa brojnim prezentacijama i zabavnim sadržajima, biće održan od 15. do 17. decembra.

Kako je najavljeno, svoje vreme na ski openingu imaće opštine Pirot i Knjaževac. Gostima hotela i novinarskim ekipama biće predstavljene pirotske peglane kobasice, sirevi i med.

Knjaževac će predstaviti svoju turističku ponudu, podrum ''Živković'', vinariju ''Jović'', preduzeća ''Džervin'' i ''Reciku'', a biće organizovana i modna revija Udruženja za negovanje tradicije ''Izvor''.

Predviđeni su i JEEP skijanje, takmičenje u povlačenju konopca, JEEP košarka sa grudvama, te mini off road vožnja oko hotela.

Inače, ski sezona na Staroj planini počinje u ponedeljak 12. decembra. Od 12. do 14. decembra ljubitelji zimskih sportova moći će da iskoriste popust pd 50 odsto na ski pass. U četvrtak i petak (15. i 16. decembra), skijanje će biti besplatno, dok će 17. i 18. cena ski pass-a biti niža za 70 odsto.

Komentara (1 poslato)

avatar
Janos 11/12/2016 19:49:24
Zasto clanke objavljuje samo Ljiljana Pavlovic? Gde su ostali autori?
Palac gore Palac dole
11
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group