Polazna | Vesti | Ribolov | Ribolov: rezultati, dozvole

Ribolov: rezultati, dozvole

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Minuli vikend bio je relativno uspešan za knjaževačke ribolovce.

Ribolov: rezultati, dozvole

U nedelju 8. oktobra  na kupu OSR Rasina iz Kruševca, u konkurenciji 12 ekipa Knjaževčanima je pripalo 4. mesto. Pecalo se na jezeru Ćelije a najbolje plasirani Knjaževčanin bio je Saša Manić sa prvim mestom u svom sektoru. Vladica Stanojević i Nikola Živić su u svojim sektorima zauzeli četvrtu i sedmu poziciju.

Istog dana na Nišavi pecao se kup OSR Nais iz Niša, u konkurenciji 10 ekipa članovi Belog Timoka plasirali su se na drugo mesto. Najbolji rezultat ostvario je Igor Kostadinović kao prvoplasirani u sektoru. Nenad Jovanović je u svom sektoru zauzeo šestu, a Ivica Tošić drugu poziciju.

Završeno je i fider prvenstvo Srbije, a Dalibor Okolić je u genaralnom plasmanu zauzeo 11. mesto među 36 takmičara koji su nastupali ove godine. Ovakvim rezultatom Okolić je izborio učešće u ovom takmičenju i za narednu sezonu, s obzirom da prvih osamnaestoplasiranih bez kvalifikacija nastupaju u ligi i naredne godine.

OSR Beli Timok počela je sa prijemom uplata za dozvole za sportski ribolov za 2018. godinu, a kupovina će biti omogućena na 10 mesečnih rata. Radno vreme udruženja je od 17 do 20 časova.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group