Polazna | Vesti | Ribolov | Damir i Danijela skuvali najbolju riblju čorbu

Damir i Danijela skuvali najbolju riblju čorbu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Knjaževcu je održano takmičenje u pripremanju riblje čorbe. Organizator je, kao i proteklih 15 godina, bila Organizacija sportskih ribolovaca ''Beli Timok''. Najukusniji specijalitet od rečne ribe skuvali su Danijela i Damir Tošić iz Knjaževca.

Damir i Danijela skuvali najbolju riblju čorbu

Na gradskom šetalištu varjače, kotliće i svoja kulinarska umeća ukrstilo je pet ekipa. Vodilo se računa o odgovarajućim začinma, stepenu ljutine, a boga mi, često je moralo i da se proba. Na odmet nije bila ni asistencija najmlađih. 

Treće mesto pripalo je Drakčetu Todoroviću i Milanu Gačiću, drugo su zauzeli Jovan i Jovana Vučković iz Zaječara, dok je najbolju riblju čorbu ove godine skuvao bračni par Danijela i Damir Tošić iz Knjaževca. 

Iako ne potpuno zadovoljni brojem učesnika, u Organizaciji sportskih robolovaca ''Beli Timok'', smataraju da je za više od decenije i po ova kulinarska manifestacija zaslužila svoje mesto u turističkoj ponudi knjaževačke opštine. Šesnaesti po redu ''Riblji kotlić'', knjaževački ribolovci organizovali su u sardnji sa opštinom i Turističkom organizacijom. 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group