Polazna | Vesti | Ribolov | Izvanredan ribolovački vikend

Izvanredan ribolovački vikend

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Knjaževački sportski ribolovci trijumfovali na Kupu u Lebanu, dok su na takmičenju u Negotinu zauzeli peto mesto.

Izvanredan ribolovački vikend

 

Minuli vikend odličnim rezultatima obeležili su knjaževački sportski ribolovci. Učestvovali su na kup takmičenjima u Lebanu i Negotinu i ostvarili izvanredne plasmane.

U organizaciji OSR Jablanica iz Lebana, juče je na Brestovačkom jezeru održano Kup nadmetanje na kome su knjaževački predstavnici zauzeli prvo mesto. Pecalo se po boks sistemu, a ekipa OSR Beli Timok, u svom debitantskom nastupu na ovom takmičenju bila je najbolja u prilično jakoj konkurenciji. Knjaževačku organizaciju na nadmetanju u Lebanu predstavljali su Dalibor Okolić, Nikola Živić i Saša Manić.

Takođe u nedelju održan je i tradicionalni Kup OSR Timok u Negotinu. Nadmetalo se ukupno 19 ekipa, a predstavnici OSR Beli Timok u konačnom ekipnom plasmanu osvojili su peto mesto. Što se tiče pojedinačnih ostvarenja, takmičenje je obeležio Knjaževčanin Nenad Jovanović koji je bio najbolji u svom sektoru, a osvojio je i titulu prvaka piste. Pored njega, u ekipi Belog Timoka u Negotinu su se takmičili Srđan Mitrović, koji je bio četvrti u sektoru i Ivica Tošić koji je u sektoru završio na petnaestoj poziciji.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group