Polazna | Vesti | Ribolov | Vikend prepun takmičenja

Vikend prepun takmičenja

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U subotu i nedelju, 4. i 5. juna, članovi OSR Beli Timok učestvovali su na kup takmičenjima koja su organizovale njihove kolege iz Aleksinca, Bora, Trnjana i Niša.

Vikend prepun takmičenja

 

Tokom proteklog vikenda, u samo dva dana, održana su čak četiri takmičenja sportskih ribolovaca i na svima su učestvovale ekipe Organizacije sportskih ribolovaca Beli Timok.

U subotu, 4. juna, održan je Kup Organizacije sportskih ribolovaca Bistro Aleksinac. Ukupno 13 ekipa nadmetalo se na Bovanskom jezeru, a knjaževački tim u sastavu Ivica Tošić, Nenad Jovanović i Dalibor Okolić zauzeo je šesto mesto.

U nedelju, 6. juna, na Kupu Kluba sportskih ribolovaca Poštar Bor, na Borskom jezeru, u konkurenciji 15 ekipa, Belom Timoku pripalo je 9. mesto. Izvanredan učinak imao je Ivica Tošić, sa 1850 grama bio je prvi u sektoru, a pripala mu je i titula prvaka piste. Pored njega, u knjaževačkoj ekipi bili su Dejan Petković i Srđan Mitrović. Na Bovanskom jezeru, takođe u nedelju, održan je Kup Kluba sportskih ribolovaca Trnjane, a među 16 učesnika, na 12. poziciji takmičenje je završila knjaževačka ekipa u sastavu Jovanović, Okolić, Manić.

Najbolji ekipni rezultat knjaževački sportski ribolovci postigli su u nedelju na Kupu organizacije Nišava Niš, gde su osvojili 4. mesto, a nadmetalo se ukupno 11 timova. Knjaževački Beli Timok predstavljali su Bojan Pešić, Vladica Stanojević i Nikola Živić.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group