Polazna | Vesti | Ribolov | Dalibor najbolji na Organizacijskom

Dalibor najbolji na Organizacijskom

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Prvo mesto na takmičenju sportskih ribolovaca Dalibor Okolić zauzeo je ispred Nikole Živića i Vladice Stanojevića.

Dalibor najbolji na Organizacijskom

 

Prvostepeno takmičenje Organizacije sportskih ribolovaca Beli Timok održano je u nedelju na Bovanskom jezeru. Učestvovala su 12-orica takmičara, što je brojčano solidan napredak u odnosu na prošlogodišnje nadmetanje, kada se okupio jednocifren broj sportskih ribolovaca. Takmičari su na Bovanu imali veoma dobre uslove za ribolov, vremenski uslovi bili su odlični, riba je solidno radila, tako da su, na kraju, ostvareni rezultati daleko iznad proseka u ovakvim prilikama, bar kada je reč o onim najbolje plasiranim učesnicima. Ulov od 2422 grama bio je dovoljan Vladici Stanojeviću da osvoji treće mesto, drugi je bio Nikola Živić koji je ostvario rezultat od 2765 grama, dok je ubedljivu pobedu na Organizacijskom takmičenju, rezultatom 3250 grama, zabeležio Dalibor Okolić.

“S obzirom da je početak aprila, riba je odlično radila. Većina takmičara hvatala je belicu, a ja sam uglavnom lovio deveriku. Pecao sam bolonjezom, na veliku daljinu, oko 30 metara. Iako je voda još uvek hladna, današnji dan bio je dosta topao i sve to uticalo je na dobar rad ribe”, izjavio je Dalibor Okolić.

Narednog vikenda startuje takmičenje na nivou Zone istok. Ekipu Organizacije sportskih ribolovaca Beli Timok činiće Ivica Tošić, Nenad Jovanović i Nikola Živić. Dodajmo na kraju da je u OSR Beli Timok počela prodaja ribolovnih dozvola za ovu godinu, a detaljnije informacije o cenama za pojedine kategorije zainteresovani mogu dobiti u prostorijama Organzacije ili na sajtu Knjaževacinfa.

Komentara (1 poslato)

avatar
05/04/2016 15:28:54
Sve cestitke Zaji , najzad oni najbolji koji su uvek po strani , od onih USTALJENIH predstavnika Belog Timoka! Jos jednom BRAVO Zajo!
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group