Polazna | Vesti | Privreda | Traže prijem kod Vučićevog šefa kabineta

Traže prijem kod Vučićevog šefa kabineta

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Skupština i Odbor poverilaca IMT-a traže od Ivice Kojića, sadašnjeg šefa kabineta premijera Aleksandra Vučića, a nekadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu finansija i privrede da se uključi u rešavanje njihovih problema.

Traže prijem kod Vučićevog šefa kabineta

Oni zahtevaju da im se omogući povezivanje radnog staža za sve bivše radnike IMT – a, isplatu otpremnina, zarada i poštovanje sudskih izvršnih rešenja. Takođe, traži se objašnjenje ko je i kada prodao deo placa i dozvolio izgradnju hale u krugu fabrike. U dopisu se, pored ostalog, navodi i da je deo nekadašnje ispitne stanice dizel motora, površine 400 kvadrata, izdat fabrici obuće ''Serbina'' za 100 evra u dinarskoj protivvrednosti od prvog maja prošle godine, a najduže do unovčenja imovine stečajnog dužnika. Poslednji sastanak, Skupštine i Odbora poverilaca IMT – a održan je 20. maja u Knjaževcu, a prisustvivao je i poverenik stečajnog upravnika. Pismo, upućeno Ivici Kojiću, naslovljeno kao ''urgentna molba'', a koje je dostavljeno Knjaževacinfu, potpisali su predsednik opštine Milan Đokić, predsednik Odbora poverilaca Veroljub Antić i predsednik Skupštine poverilaca Zoran Nikolić.

Komentara (1 poslato)

avatar
Bivsi radnik bivseg IMT-a 03/09/2014 23:50:47
Ne vidim datum kada je ovo pisano, ono od pre ili je ovo nešto novo. Uostalom, čak i da je novo, biće kao i ranije: vlast će ostati ‚‚gluva‚‚ na naše molbe i zahteve. Drug kome je ovo upućeno nije ništa učinio ni kada je bio, u Dinkićevo vreme, državni sekretar u ministarstvu finansija, pa zašto bi sada, kada se lepo snašao u ovim novim uslovima sa novom vlašću i postao sekretar kabineta premijera Vučića, učinio nešto za nas?
Palac gore Palac dole
12
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group