Polazna | Vesti | Privreda | Traže sastanak u Ministarstvu privrede

Traže sastanak u Ministarstvu privrede

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Skupština i Odbor poverilaca IMT-a traže od bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu finansija i privrede da se uključi u rešavanje njihovih problema.

Traže sastanak u Ministarstvu privrede

Imajući u vidu jedan od zaključaka sa sastanka, koji je u Ministarstvu finansija i privrede održan četvrtog juna prošle godine, sa rukovodstvom opštine i Skupštinom i Odborom poverilaca IMT -a, bivši zaposleni u ovom preduzeću traže od bivšeg državnog sekretara Ivice Kojića da zakaže sastanak u Ministarstvu privrede i da prisustvuje tom sastanku.

U saopštenju za javnost Skupština i Odbor poverilaca podsećaju da je na tom sastanku, između ostalog, dogovoreno da se razmotri pronalaženje adekvatnog modela za isplatu otpremnina i priznatih, a ne isplaćenih potraživanja, doprinosa za PIO od prvog januara 2004. do petog decembra 2008. godine bivšim radnicima.

Sednica Odbora poverilaca IMT – a, da podsetimo, biće održana sutra, 20. maja u 11,00 časova u sali Opštinskog veća u Knjaževcu. 

Komentara (1 poslato)

avatar
avanzovao 19/05/2014 16:35:42
Isti Ivica Kojic, ranije Dinkicev drzavni sekretar, sada valjda sef kabineta premijera Vucica. Ranije obecao pomoc u resavanju problema bivsim radnicima bivseg IMT-a pa nista. Red bi bilo da sada pomogne!
Palac gore Palac dole
6
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group