Polazna | Vesti | Privreda | Traže pomoć predsednika Srbije

Traže pomoć predsednika Srbije

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Grupa radnika bivše ''Branke Dinić'', inače suvlasnika ovog preduzeća po rešenju Trgovinskog suda, formirala je Odbor za zaštitu imovine i suvlasništva nad imovinom bivšeg Društvenog preduzeća ''Branka Dinić''.

Odbor je održao sastanak 10. oktobra.U  saopštenju, koje je sa tog sastanka dostavljeno Knjaževacinfu, pored ostalog se navodi da je veći deo imovine milionske vrednosti ''zaposednut od grupe ljudi'', te ''da je bespredmetno i gubljenje vremena, nakon poslednjeg susreta sa predsednikom opštine Milanom Đokićem, moliti za neke razgovore i dogovore, sve dok se ovo pitanje zvanično ne stavi na dnevni red Skupštine opštine i ne donese odgovarajuća odluka''. U saopštenju još stoji da će o svim događajima u ''Branki Dinić'', počev od postupka stečaja, raznih statusnih promena kod Agencije za privredne registre, postupka likvidacije, predaji imovine od strane stečajnog upravnika poveriocima, izboru skupštine poverilaca i drugom, u najkraćem roku obavestiti predsednika Republike Tomislava Nikolića, premijera Ivicu Dačića, prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, zaštitnika građana Sašu Jankovića i Agenciju za borbu protiv korupcije. Zahtevaće se da se ispitaju svi događaji vezani za ''Branku Dinić'', jer postoje sumnje da je bilo zloupotrebe i nezakonitosti na štetu radnika, odnosno suvlasnika, ističe se u saopštenju. 

Komentara (2 poslato)

avatar
mile julin 20/12/2012 18:21:43
Jos neki dan pa Nova godina 2013! Nista u Knjazevcu od privodjenja ogrezlih kriminalaca iz i oko knjazevackih privatizacija. Da je neki pacificki cunami prosao ovde bolje bi prosli a ovde su i vuci siti i ovce na broju. Kakav narod takla vlast hteli to mi da priznamo ili ne. A i big-boy Bapsi je ovog puta u pravu, nazalost ......
Palac gore Palac dole
11
avatar
Нашли се цркву у коју ће се крстите ?! Ово што сам написао да ископирате ... па кроз годину , две ... можда три ... ће УКАПИРАТЕ колико сам ( МНОГО , МНОГО , МНОГО - нажалост свих нас ) био у праву .
Palac gore Palac dole
-5
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group