Polazna | Vesti | Privreda | Obućari u drugoj protestnoj šetnji

Obućari u drugoj protestnoj šetnji

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Obustava rada u kompaniji Falc East još uvek traje. Zaposleni su se i danas okupili ispred fabrike, odakle su krenuli u još jednu protestnu šetnju.

Obućari u drugoj protestnoj šetnji

Ispred zgrade opštine sa nekima od njih su razgovarali predsednik SO Miodrag Ivković i pomoćnik predsednika opštine Goran Popović. Radnici su od lokalne samouprave tražili da im obezbedi cisternu sa pijaćom vodom, koju, im, kako kažu, nije dozvoljeno da natoče u fabrici.

Nezvanično saznajemo da će u toku dana na pregovore sa rukovodstvom Falc East-a stići predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga, čije pristupnice je potpisalo više od 600 knjaževačkih obućara. Prema pisanju Insajdera, juče je u fabrici boravila inspekcija rada, ali njeni zaključci javnosti nisu poznati. Do ovog trenutka medijima se, povodom pobune radnika, nije obratio niko od rukovodstva Falc East-a.

Komentara (1 poslato)

avatar
Bojan 16/05/2017 16:52:29
Rukovodstvo fabrike i dalje radi na svoju stetu,ali izgleda da nisu intelektualno sposobni da to shvate.Zato svaka cast za ove ljude koji su se samoinicijativno okupili da bi se izborili za svoja prava kada drzava to nece ili ne ume da uradi umesto njih.SAMO NAPRED I NE ODUSTAJTE NIKAKO.SVI SU UZ VAS.DO POBEDE.
Palac gore Palac dole
3
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group